Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

martes, 28 de abril de 2015

Passejades

Hola a totes/tots,

Caram, altra vegada l'ordinador em va fallar, aquesta vegada encara no sé el que va passar, em vaig quedar sense internet, i avui parlant amb la telèfonica o Movistar,  s'ha pogut arreglar.  No m'ho puc creure, en obrir ara l'ordinador em tornava a passar igual, ho he tornat a arregalar, veure'm fins quan dura.  Que és complicat, per mi, això de la informàtica!!!!!, per això aquest dissabte no vaig poder connectar-me; ara que puc ho faig.

Bé quest diumenge vam sortir a passejar i a retratar fonts artístiques de Barcelona,  n'hi ha de ben interessants, ens ho passem d'allò més bé, descobrint aquestes escultures que estan al carrer on tothom les pot veure de manera sencilla, només passejant.

Ja fa uns quatre anys que faig un calendari on sempre i totalment està dedicat a la Numerologia Tàntrica, però per aquest any se'm va acudir dedicar-lo als arbres del mediterrani com a capçalera del calendari, després sí que a cada mes explico el significat que té per a seguir un petit camí d'autoconeixement. Explico el significat del número corresponent a cada mes per trobar una sencilla pauta de treball personal per  fer durant el mes en el que estem. I també hi ha el clàssic calendari.

Per a l'any que bé, seguint aquesta pauta, i si ho podem fer, el voldria dedicar a les fonts artístiques de Barcelona, per això, ara, les nostres passejades tenen un sentit que omplen l'estona que caminem d'art.

Bé per avui, ja he donat senyals de vida, explicant les aventures que em porten a ensurts, i que gràcies, es poden solucionar.

La cita: 

"Fixa la teva atenció amb tu mateix, sigues conscient, a cada instant, del que penses, sents, desitges i fas"  (George Gurdjieff)

No hay comentarios:

Publicar un comentario