Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 18 de abril de 2015

Aniversari

Hola novament.

El dijous 16 d'abril del 2015, va ser el meu aniversari, i va coincidir en que tenia classe de 2on Nivell.  Em va fer molta ilusió, cada any penso que és una nova oportunitat d'anar treballant, a nivell personal, evolutivament i també tenir temps per anar aprofundint en la Numerologia Tàntrica. Sempre es veuen noves oportunitats per anar ampliant i millorant aquesta ciència que tant interessant és, per qui té l'interès de conèixer-se amb més profunditat.  Sóc conscient, que aquesta feina no és sencilla. Canviar tot allò que a través del que ens han anat indicant o educant tant a nivell familiar com social és gairebé titànic, i més quan ja es té bastants anys, com tinc, peró tenir aquesta eina numerològica al meu abast, que treballo, que ensenyo, i que miro d'adequar-la en el dia a dia, en les situacions complicadetes, és una meravella, perquè són aquestes les que ens demanen consciència, voluntat i seguretat personal.

Però, en fí,  aquí estic, amb força encara, i amb ganes d'avaçar malgrat........, i aquest dia, vaig pensar que coincidir l'aniversari amb una classe i amb alumnes que han tingut el coratge de, després de fer el primer curs, han continuat amb el segon Nivell amb empenta, amb positivitat, és l'alicient per no defallir, i no és pas que mai m'hagi passat pel cap, em sento molt afortunada per haver conegut   l'estudi de la Numerologia Tàntrica i ara poder-lo ensenyar i practicar-la cada dia.

Precisament el núm. 16 té un significat de saber sempre coordinar bé el pensament amb el sentiment, pel núm. 1. També  estar atent a, davant del que sigui, en la realitat i no fer volar coloms, el núm. 6 diu: una cosa és el que voldries que fos i l'altre el que és en realitat i aquí hi ha el quit de la qüestió per quan  es redueixen a un sol dígit que apareix el núm. 7 que diu: si segueixes aquests dos significats, podràs entendre el que passa, el senyal que t'envia i trobar, amb serenitat,
la solució més adequada. Gràcies a les  alumnes que aquest dia em van acompanyar i fer-me sentir útil i estimada.

LA CITA: "La verdadera grandesa és la d'un cor i una ment purs"

No hay comentarios:

Publicar un comentario