Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

miércoles, 14 de enero de 2015

Què hi farem!!

Hola!!!!

És ben veritat que la dita:" L'home proposa i Déu disposa" sovint es fa evident.  Des de fa molts anys anem al poble de Vidrà a passar el dies de Nadal i Sant esteve. Són pocs dies, però n'hi ha prou per estar en contacte amb la natura, respirar el fred, sentir el fred a la cara, saber que la natura és agradable, encara que el fred sigui viu, això també t'ajuda a sentir-se viu, i l'energia rebuda et dóna forces per seguir els dies amb més força. Doncs aquest any  es va haver d'anul.lar, perquè vaig caure i genoll i turmell van quedar força tocats i penso que quina sort, perquè pocs dies després van començar els refredats, ho dic en plural perquè estàvem igual el meu marit i jo, i ara estem més bé i ara no tant, doncs al final el meu marit amb pneumònia i jo infecció als bronquis, i apa quietons, per ajudar a la curació.
O siga que vam acabar l'any 2014, amb quietud i reflexionant, i així vam començar el 2015, continuant en calma i reflexionant, les causes de tot plegat.
Estem molt més bé, però encara ens sentim cansats i tot i que jo puc ja començar a fer les classes i la feina de casa, costa remuntar.
En fi, és el que encara que sigui una situació no gens agradable, crec fermament que si ha passat és perquè havia de passar, i havia de passar així, i també ser que encara que costa d'entendre, té una raó de ser, per tant s'ha de saber acceptar i veure què és el que vol dir per l'evolució personal.  No hi ha res per casualitat, tot té un sentit, això és el que sovint dic a les classes.
Estem en l'any 2015, crec que és un any que ens ensenyarà que tot té conseqüències, per tant hem de ser molt conscients del què fem, com ho fem, i que fem per aconseguir els nostres propòsits, hem de ser capaços se seguir un camí seriós i responsable, perquè causa i efecte serà tan  ràpit que ens ha d'obligar a no badar ni justificar-nos per quedar-nos tranquils.
Bé després d'aquesta palissa mental us deixo fins aviat!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario