Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

martes, 27 de enero de 2015

Final gener

Avui dia 27, dimarts, s'acaba el mes de gener.
Si sumem aquestes dues xifres: 2+7=9.   El número 9 acaba una etapa, una situació, el que sigui, etc. per començar de bell bou tot el que calgui. I ara toca advertir-nos que de fet la última etapa del mes de gener s'acaba avui, i això que vol dir? , doncs que aniria molt bé, fer una repassadeta de com  ha anat aquest mes.
Hem estat atents a la ment? Quantes vegades ens hem deixat portar per la ment? Quantes vegades n'hem estat conscients i l'hem pogut aturar? I les sensacions? les hem sentit? les hem ofegat? Perquè ja sabeu que tot i que la ment és necessària, l'hem de saber controlar, no sempre ens ajuda, però sí interessant estar connectats amb les nostres sensacions i seguir-les, segur que no ens equivocaren mai, farem el més just.
Els quatre dies que falten per acabar definitivament aquest mes, podríem seguir el que ens marca cada número del dia per deixar el mes ben acabat. Anem a veure: 28: 2+8=10. Tot o Res, vol dir que és un dia per ser els responsables de tot el que pensem i fem, per tant decidir posar la ment i els sentiments ben ordenats. 29: 2+9= 11. Inalterable, manera de saber estar, per saber segur si realment ho hem pogut deixar en aquest ordre. 30: és un núm. 3 elevat  pel zero. Diable i Diví, veure si som capaços de saber quins extrems ens han dominat més i si hem sabut canviar d'extrem quan aquest no és el que ens convenia i el núm. 31. 3+1=4. Reflexió Conscient, ho veieu és el número que ens parla de reflexió per saber si realment acabem aquest mes ben ordenat. Perquè si ho hem pogut fer, podrem començar el mes següent de manera més compromesa.

Bona nit, fins aviat!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario