Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

martes, 6 de enero de 2015

Diada dels REIS

Avui dia 6 de gener d'aquest començament d'any. És la diada dels REIS. Dia d'il.lusions, de sorpreses, tant pels petits com pels grans. Potser pels petits sí que és un dia molt especial, penso que és com si visquin dins d'un núvol, entre misteris, no saber ben bé què passa. Només cal veure la cara dels petits i petites en veure les carrosses dels reis, realment és màgic. A mi m'agrada veure la cabalcada, em deixo portar per la festa, per l'imaginació dels que l'han preparat, en fi, és com retornar al món de petita i deixar-me bressolar per la fantasia.
A vegades em pregunto, com pot ser que els infants d'ara que són tant espavilats, fins i tot a vegades tens la sensació que no saps res al costat de com et parlen i t'expliquen les coses, tant preparats per la nova tecnologia que en un tres i no res, ja saben manegar els mòbils, les televisions, i que per un altre costat aquest dia continuen com des de fa molts i molts anys.
 La màgia, és, crec, una forma que sempre estarà al nostre costat, sense fer-nos preguntes, acceptant el misteri, que segurament cada vegada és més necessari pels temps que estem vivint.

Però també penso que pels grans, encara que la festa sigui per tots, hi ha d'haver un espai de reflexió, de saber que demà tornarem a una realitat, la nostra realitat i que hem d'estar preparats per saber enfrontar el que s'ha de viure, pensar que està bé per uns moments deixar-se emoboirar, adonar-se que si volem podem passar a una imaginació d'il.lusió i també d'esperança, per després coninuar la realitat, saber viure-la i amb plena consciència de la nostra responsabilitat en tot el que pensem i fem.

És curiós que el dia 6 sigui aquest día de fantasía, perquè precisamente el núm. 6, és de molta imaginació, fantasia, inventiva, somniar, etc. Bé supuso que com que no hi ha casualitats, l'univers ja sap el que fa.  Fins aviat!!


.

1 comentario:

  1. Hola Maria, estic interessada en contactar amb tu per fer un curs de numerologia. Gràcies

    ResponderEliminar