Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 20 de febrero de 2016

Número 2

Hola a totes i tots,

              Avui tercer dissabte d'aquest mes de febrer, el segon del calendari, que per tant li correspon el núm. 2. I precisament avui, dolça coincidència és el núm. 20 de la Numerologia Tàntrica.  Que és necessari dir que no és un núm. 2 simple, sinó que és el núm. 2 potenciat pel núm. 0.
El núm. 2 té per nom simbòlic: ENYORANÇA PROFUNDA. El Cos espiritual: MENT PRÀCTICA.

              ENYORANÇA PROFUNDA: representa la necessitat de connectar amb el Jo Superior, amb la llum interior, amb la força que  guia i ajuda el SER per seguir el camí evolutiu amb consciència, amb la seguretat que té el coneixement de pensar i sentir amb llibertat, la frase que dic a tothom que té un núm. 2 en la seva equació i en la data de naixement és: "Sigues tu mateixa",o "tu mateix" vol dir que es comporti com creu que s'ha de comportar, sense negar-se a sí mateixa/eix.
             El vessant inharmònic,  fa veure, que tota la seguretat que porta implicita aquesta vibració, en el moment d'estar en la terra, no ho sap, la seva feina és, precisament recuperar-la, però el que fa és donar-se als altres, per sentir-se reconeguda, i és cert, que cada vegada que ajuda  se sent plena, però com que aquest no és el camí, continuament necessitarà aquest reconeixeent, per això el treball profund que ha de fer és mostrar-se tal i com ho sent, independentment del que esperin els altres  que faci.
            MENT PREVISORA: ajuda al Ser per tal que s'adoni que durant el seu recorregut terrenal, trobarà limitacions, dificultats, reptes que haurà de superar per seguir avançant en el seu procés. Ha de saber que adonar-se d'això és molt bó perquè podrà actuar tenint-t'ho en compte i superar-ho amb seguretat.
              El vessant inharmònic, és quan aquesta persona amb un núm. 2, abans de fer el que sigui, veu primer aquestes limitacions, dificultats i se sent perduda. Però, precisament és una vibració important perquè saber veure els "perills"ajuda a saber el que s'ha de fer per superar-los.
I quan sap això aquesta persona pot seguir avançant amb confiança, creient amb ella mateixa, perquè sap que la seva ànima porta integrat el coneixement de l'Infinit i que utilitzant-lo, podrà evolucionar sense haver de dependre dels altres.

              Aquest és el mes que ens ho recorda i ara aquest 20, ens assegura que no hem de dubtar mai dels nostres recursos per solucionar tot el que estigui en el nostre camí.

I ara la cita:  (que té a veure amb aquest significat"

"Voler agradar als altres és una trampa perillosa"    (Epictec)





.

No hay comentarios:

Publicar un comentario