Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

lunes, 29 de febrero de 2016

Final mes FEBRER

Hola a  totes i tots,

             Avui dia 29, marca el final del mes de febrer,  S'acaba el mes que ens indicaba un treball molt important d'autoconeixement, d'entendre qui som, perquè estava marcat pel núm. 2 que en l'anterior número ja ho vaig explicar. Què vol dir això?, que el més interessant és saber què volem, com ho volem i el perquè ho volem i de quina manera ho volem, ha de ser a través de ser fidels a la manera de ser de la persona, que hauríem de prescindir el que volen els altres de nosaltres, en fi...... 
             I avui la suma d'aquest dia és el número 11. Té per noms simbòlics, perquè el núm. 11 no té cos espiritual, representa tot el que ha anat aprenent i descobrint a través del recorregut de número a número, per ara situar-se en una saviesa molt completa. A veure els noms simbòlics són: INALTERABLE i GU-RU. Quin simbolisme té el núm. 11, és molt complet i utilitzar aquesta informació amb seguretat té una energia molt profunda. Diu que passi el que passi, per difícil o complicat que pugui ser, té la capacitat de mantenir-se "Inalterable", vol dir que les emocions alterades no hi tenen cabuda. El núm.11 sap que tot el que passi en la seva vida ho ha d'acceptar com un repte necessari per anar completant la seva evolució. Sap que res és per casualitat, que tot té un propòsit, malgrat sovint no entenem el perquè, però l'11 sap que és per ampliar el seu treball d'autoconeixement, i esdevenir segur de sí mateix. La paraula GU-RU està format per dues síl·laves: GU, obscuritat, o no "saber" i GU, llum,  "saber", porta incorporat una determinada i àmplia saviesa, ja res l'altera, té pau interior, ara sap "Qui ÉS" un exemple perfecte de l'amor universal.
                El fet que quest any acabi amb el núm. 29, ens pregunta si realment hem pogut avançar en coneixement d'un mateix, en ser una persona segura de sí mateixa, una persona que sap el que ha de fer i com ho ha de fer, sempre amb respecte, serenitat i segur que l'univers està al seu costat per tal que sempre sigui "Ell Mateix" sense necessitat de dependre dels altres. El número 2 es pregunta"Qui sóc?", quan arriba al núm. 11 diu "Ja Sé Qui Sóc" i això és el que l'empeny a avançar amb calma i acceptació.
              Avui, en acabar el día, podríem fer una repassada de com ens hem connectat amb aquesta vibració núm. 2 i si hem aconseguit connectar-nos amb l'energia del núm. 11. Cada un de nosaltres, si ho fem, ha de ser de manera legal, sense trampes emocionals, només així avançarem segurs.

Ara la cita:
"Tot i que  estàs vivint mil·lions de formes de tu mateix, sempre et mantens en la teva unitat"
(Paraules de l'Antic Egipte, a. C.)

No hay comentarios:

Publicar un comentario