Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 7 de noviembre de 2015

7- 11 -2015

Hola a totes i tots,

          Avui, primer dissabte del mes de novembre. És el núm. 7 i té per nom: SERENITAT i SUPERACIÓ. Significa que aquesta vibració, té la gran capacitat de, davant del que passi, mantenint una actitud serena, amb la vista a la realitat i entenent la lliçó que envia la situació , es troba la solució justa i correcta.
           No sé si el que vull exposar ara hi té un sentit adaptat, però crec que sí.  A veure: dies abans de Tots Sants i del dia dels difunts, comencen a metrallar-nos amb aquesta festa dita "halloween". Em pregunto que perquè es va acceptant costums d'arreu i que no tenen res a veure amb les nostres tradicions o, costums que a poc a poc es van diluint. Quin país és el nostre que sembla que el que ens ve de fora és millor, o. més interessant.  Tant insignificants es creu que som que es necessita el d'un altre país per fer-nos més intressants???? A més a més aquesta festa, per mi, és una falta de respecte pels difunts, que precisament el nostre costum és recordar-los, retra'ls un estimat record amb respecte i amor.
         Fa poc, em van explicar que ve dels Celtes, que es disfressaven de bruixes, d'esquelets, etc, perquè creien que aquest dia, les ànimes  volen tornar per quedar-se entre els seus, i així, disfressats ,els feien por perquè marxessin cap on han d'estar. Això té un sentit, però tot i respectant-lo, no és d'aquí i molt menys de la manera tant comercial i fora de lloc que es fa. Fins i tot, l'altre dia vaig sentir, per la televisió, en un grup que tractaven un tema determinat, que el costum de la "Castanyada" és una mica avorrida, per favor és que ha de ser divertida?
       Perquè he començat lligant aquesta festa amb el significat del núm. 7?, perquè hauriem de mantenir aquest espai de serenitat per mirar amb claredat que a poc a poc anem perdent  així,  el que ens representa,  la nostra identitat, els costums expliquen una manera de ser, com a poble, allò que dóna força, sentit, poder........  Bé no em vull allargar més, una altra vegada ja aniré parlant, quan s'escaigui d'altres coses.

          La cita d'avui és això:    En una canço de Raimon hi ha una petita, gran, estrofa que diu: " Qui perd l'origen, perd l'identitat".  Fins aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario