Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 29 de agosto de 2015

29-8-2015

Hola a totes i tots,

                Bé avui l'últim dissabte d'aquest mes, dia 29 = 11. És una bona data, per ver una repasada del que hem pensat i del que hem fet. Ja sé que a l'hora que escric, poc temps queda per pensar, però encara falten dos dies per acabar del tot el mes d'agost, i enarca es por ver.
               Aveure anem a veure el significat dels dos números 2 i 9.  El núm. 2 és L'Enyorança Profunda, podem adaptar aquesta enyorança en el sentit de si hem fet l'esforç de fer el que hem cregut que voliem fer amb seguretat,  sense esperar el que podien pensar els altres, ser en tot lliures de sentir la força interior i canviar tot allò que encara ens atura de creure en un mateix, independentment del que esperen els altres de nosaltres. Aquesta seguretat personal és fonamental per seguir un camí evolutiu ascendent.
               El número 9 és Misteri i Mestratge. Adaptat al que he dit del núm. 2, seria la capacitat de mirar més enllà del que creiem que som,  entendre el què, sovint, ens atura de ser nosaltres mateixos: potser no ens mirem des dels ulls de l'ànima, des del que som capaços de fer i acceptar les conseqüències, sigui  quina sigui, de manera favorable al nostre procés. El núm. 9 sap mirar per sobre de les creeçes adquirides des de molt temps ençà.  Tot el que ens passa, el núm.9 ho accepta de bon grat, sabent que és el que necessitem, encara no ho entenguem, aquest misteri és el que si l'acceptem ens porta a coneixements elevats.
               Per això sumant els dos números, tenim el núm. 11, perquè és el que ens empeny a seguir endavant, confiant en nosaltres, tot el que està en la nostra vida és per fer-nos despertar de la incertesa a una visió elevada de la nostra condició humana, ens diu que som molt més del que creiem que som, per tant si humilment ho acceptem, segur que la nostra evolución seguirá el camí corredte.

               
Bé, doncs, som-hi!!!! Endavant!!!! no dubtem de Qui Som Realment!!!!!

La cita:
"Hi ha dos grans dies en la nostra vida: el dia que naixem i el dia que descobrim el perquè"

2 comentarios: