Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 11 de julio de 2015

final de classes

Hola  a totes i tots,

       Estem ja gairebé a la meitat d'aquest mes.  S'han acabat les classes, ara fins a setembre-octubre que tornaré a començar cursos i intensius i a més tinc pensat preparar tallers per treballar i aprofundir temes concrets, evidentment de numerologia.  
      Ara hauré d'aprofitar aquest temps per treballar de valent en els temes, que encara que ja es parlen en els cursos,  veig que  es poden aprofundir molt més, d'aquesta manera el significat bàsic pot ser més ben entès.  
      Hi ha una cita del mestre Yogui Bhajan que diu:"si vols saber una cosa, estudia-la, si vols conèixer una cosa, practíca-la, però si vols dominar una cosa, ensenya-la".  Té molta raó, perquè és ensenyant com sempre es pot anar més enllà del que es té après.  Sovint és llegint-t'ho, explicant-t'ho, i més encara quan els alumnes pregunten, opinen i fins i tot qüestionen, perquè és quan haig de mirar de respondre i això m'obliga a estar molt atent en el que dic, perquè sigui entenedor. Sí que a vegades i en el moment no tinc la resposta adequada, i això és el que fa que ho torni a mirar fins que veig que la pregunta m'ha fet anar més enllà i enriquir i aprofundir.
          Quina meravella haver conegut aquesta ciència, perquè no només em fa saber més i més, d'aquesta numerologia, si no que també i important,
conèixer-me molt més a mi mateixa, aspectes de la numerologia que mente s'expliquen tant jo com els alumnes ens hi trobem identificats i tant ens sorprenem de bloqueigs que no sabiem, com de qualitats i recursos  que no ens n'haviem adonat.  És una benedicció de l'univers poder saber de què som capaços i utilitzar-ho en el nostre dia a dia.
              Ara m'adono que parlo d'aquesta saviesa numerològica i avui és el núm. 11, el número de la saviesa, el número que ha anat de la foscor a la llum, o el que és el mateix del no saber al saber. Interessant oi?  Quines "causalitats"!!
La cita:
"El coneixement parla, però la saviesa escolta"  

No hay comentarios:

Publicar un comentario