Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

jueves, 6 de enero de 2011

REIS

Avui dia dels REIS.  És el dia 6 de l'1.  És interessant, mireu. El nº 6, té un sentit de fantasia, d'il.lusió, fins i tot d'engany. Aquesta diada té tots aquests requisits. La festa amb els Reis Mags, que cada any vénen d'Orient a repartir regals,  joguines, i els més petits s'ho creuen, només cal veure les carones, els ulls oberts com taronges, embadalits mirant les carrosses, els vestits reials, i l'endemà es troben allò que han demanat o el que més els convé. Ahir per la televisió va sortir una nena que com que no va trobar el que va demanar es va enfadar i va llençar els regals, això és caràcter!!!., però el núm.1 ja és més sensat, fluixet ens diu: Esteu a l'aguait, nens grans, que una cosa és el que diuen i l'altra es el que és, no us deixeu enganyar, utilitzeu la ment per tenir criteri, perquè no passi com aquesta nena que en sentir-se estafada s'enfada i tot l'encant imaginatiu del dia se'n va en orris.  Això és el que els més grans hem de tenir en compte, que en el moment que s'esvaeix l'encanteri, oh! què faig ara?  Continuo enganyant-me i aquí no passa res o fem cas al nº 1 per estar atents a la realitat i poguem mantenir l'esperança amb il.lusió verdadera. A partir d'avui comença el tarannnà de cada dia i hem d'estar preparats per les sorpreses que puguin venir amb serenitat i coratge.
Però això sí, que el somriure, la il.lusió de ser qui som, de la felicitat que podem construir a partir de creure amb la nostra força es mantingui al llarg de l'any, aquí sí que fa falta màgia i hem de agafar-la ben fort .

US  DESITJO DE TOT COR QUE L'ANY 2011 ESTIGUI PLE DE MÀGIA I BONS DESITJOS.

No deixeu d'estudiar i practicar la Numerologia Tàntrica Evolutiva, us ajudarà molt, moltíssim a mantenir la vostra seguretat personal!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario