Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

lunes, 31 de diciembre de 2018

Desembre 2018

Hola a totes i tots:

               Avui és el darrer dia del darrer mes de l'any 2018: Aquest any ha marxat segons el significat dels dos números últims de l'any 2018, dues xifres actives, amb energia, el núm. 1 que té per nom simbòlic : Pensar i Sentir, sembla que ha dominat més el cap que els sentiments, en el conjunt social.         
             El núm.8 Té per nom simbòlic: Equilibri Interior. És un número amb energia, és la vibración que demana caminar amb pasees fermes, segures, per arribar allá on s'ha calculat arribar, aconseguir propòsits o al menys començar-los amb valentia, el que passa és que, on es vol arribar i com s'hi vol arribar. Aquest equilibri interior s'aconsegueix caminant endavant, amb fermesa, amb passa segura, però amb responsabilitat, aconseguir fites a partir d'un mateix, amb respecte cap a un mateix  i cap els altres. Si hi ha moments, que pel que sigui, pel que es pensi, pel que es faci es perd aquest equilibri interior, és el moment que hi ha d'haver un canvi de percepció. I ara en acabar l'any, és interessant mirar-se cap endins, i fer una repassada a com hem seguit aquest any. Com i cap a on hem dirigit el pensament. S'ha estat connectat amb les pròpies sensacions? S'han seguit? o han quedat bloquejades per una ment massa radical? Hi ha hagut canvis personals? Sí, No....... 
                  Ens hauríem de plantejar de quina manera començarem aquest any 2019, se sabrà caminar de manera més pausada?, més atent a les conseqüències de nosaltres mateixos? Aquesta nit per molts serà de disbauxa, està bé, però s'hauria de deixar un moment per respirar i concentrar en el que Som Realment. Bé aquí ho deixo.
I ara us vull enviar els meus desitjos, per aquest any que està a punt de començar, per saber acceptar tot allò que ens hagi de passar, abraçar tant el que ens afavoreix, el que ens agrada, el que ens omple de benaurança, però també tot allò que és el contrari, perquè en el contrari hi ha l'oportunitat d'evolucionar.

La cita:
"Si canvia la teva vida, deixa que canvïi. Ningú ha dit que la vida seria fàcil, solament que seria interessant viure-la"

No hay comentarios:

Publicar un comentario