Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

domingo, 14 de octubre de 2018

14 - 10-2018

Hola a totes i tots,

              Segona setmana del mes d'octubre.  He començat dos cursos diferents. Dos de primer nivell, amb persones que es volen conèixer, que volen saber realment qui són, com són i fins on poden arribar, i veuran que els números els portaran lluny, infinitament lluny, més del que els pot semblar que poden arribar, per això, ara, és el primer punt d'aquest nivell, ja veurem com anirà avançant.

              L'altre és de segon nivell, amb una alumna que va acabar el primer i ha volgut seguir endavant perquè vol anar més enllà de la base, vol anar més enllà d'ella mateixa, vol descubrir quan de lluny por anar de la mà de les moltes combinaciones numèriques.  Què i fins on la poden portar la definició de cada número, i fins on por ajudar-la a saber que les casualitats no existeixen. Perquè en moments puntuals, els números ens fan veure una direcció, una manera d'aconseguir el que, ja sabem, però que no n'estem segurs de si el resultat serà el que volem. Aqui és on comença a entrar el dubte, la inseguretat, la POR, i és en aquests moments que els números es converteixen en màgia, i ens estan parlant, insisteiexen, ens repeteixen una i una altra vegada el que està dintre nostre però no ho volem creure.

            Al final però, ens adonem que després de moltes combinacions, sumant els números entre ells, sumant, i tornant a sumar ens porten pel mateix lloc, només és que ens fan veure que sovint tenim davant nostre camins diferents per arribar on ja ho tenim escollit  i és, en aquest moment, que ho hem de deixar estar, entrar en silenci,  permetre que la nostra essència, ens parli, i veurem que totes les combinacions possibles ens porten, sempre, en el punt just del nostre camí.  
             Demà comencem nova setmana amb el número 15, és el moment de no permetre que la ment estigui sempre dominat, hem d'entrar en el nostre interior i escoltar el que sentim, i per això el número 5 ens empeny a fer, sense por, el que sentim dintre nostre. Tot és un repte, i l'energia d'aquesta vibració vol viure el repte, perquè necessita experimentar, saber que si no ens arrisquem no sabrem qui som.  Per tant és el moment just per fer i estar atents  a les pròpies consequències. Doncs vinga!!!!!!!!!.

La cita: 
 "Neteja la teva ment del NO PUC. Arrisca't!! tot allò de bo comença amb una mica de por"

No hay comentarios:

Publicar un comentario