Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

domingo, 11 de febrero de 2018

11-2-2018

Hola a totes i tots,

           Avui dia 11, aquest numero té per noms simbòloics: INALTERABLE. GU-RU. Aquesta vibració ens diu que  hem de saber i integrar, que som sers complets, que tenim la capacitat de mantenir-nos Inalterables, que és igual a, passi el que passi, ens mantinguem amb serenitat, mirant la situació que ens toca viure, que estiguem segurs que si ho sabem mirar sense emocions ni pensaments estrictes veurem quin és el missatge que ens envia, tota situació porta implícit un missatge, allò que ens convé per saber accepar-ho, i veure quin és el nostre paper, la nostra actitud per anar evolucionant de manera molt coscient.  
             La paraula GU-RU, ens ho amplia fent-nos veure que la manera més interessant de mirar el que sigui és veure des de quin extrem ho estem vivint, per exemple, extrem YIN, que seria entendre-ho des d'una emoció descontrolada, així ni entendrem res ni, evidentment, sabrem com superar-ho. per tant tenim l'altra opció, veure-ho des de l'extrem YANG, que és l'extrem que ens dóna l'opció de mantenir, tant el pensament i per tant l'actitud, de forma serena, observant, entenent i segur trobar la millor forma de superació. La síl·laba GU, té a veure amb l'obscuritat, i la síl·laba RU, té a veure amb la llum.
        Així mantenint aquesta actitud durant aquest mes aconseguirem sentir-nos segurs de nosaltres mateixos i fer allò que creiem que hem de fer. Aquest mes té el número 2 que s'anomena:  Enyorança Profunda, com aconseguir que aquesta enyorança no sigui una enyorança malaltissa, dons sabent que ningú ens ha de dir el que hem de fer, si no ser esperits lliures, perquè portem dintre nostre el coneixement de Qui Som Realment.
            Curiosament aquest mes ha nevat de manera forta. El color de la neu és blanca oi? i blanca és l'essència de cada un de nosaltres, emmirallem-nos amb aquest color i aconseguirem connectar-nos amb la llum interior.

La CITA:
"Hem d'elegir constantment la nostra manera de viure, la nostra autenticitat"
(Albert Einsten)

No hay comentarios:

Publicar un comentario