Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 27 de enero de 2018

27- 1 - 2018

Hola a totes i tots,

          Ja falten pocs dies per acabar el mes de gener. El mes nº 1, en Numerologia Tàntrica, el nº 1 és: PENSAR i SENTIR. És interessant que el primer mes de cada any nou ens indiqui, que ja que comencem, que estiguem atents en com volem enfocar-lo. I una de les formes bones és que passi el que passi, tinguem la ment quietona i que no ens evïi pensaments que ens faci sortir del nostre punt d'unió amb la nostra essència.  La ment és necessària, evidentment, és la que ens fa entendre, raonar, però sempre des de la realitat. I ens avisa que estiguem connectats amb la sensació, allò que ens provoca quan veiem, sentim, observem, etc, el que sigui que tinguem davant nostre, aquesta sensació és la nostra veritat, en aquest moment, no hem de permetre que la ment s'hi fiqui.
            També és el mes que podem fer projectes, començar a caminar, enfocar tant el pensament com la mirada en allò que sabem que volem i podem fer, començar coses noves, viure-les per integrar diferents i nous coniexements.  I vet aquí, que com aquell que no vol, he començat a preparar-me per comunicar-me a través del SKYPE. Hi ha dues persones de Colombia, que em van demanar de fer el curs de Numerologia Tàntrica, però jo és clar no tinc la facilitat de moure'm amb aquestes tecnologies, i em costa, però la Rosa, directora de l'Escola Huber d'Astrologia psicològica, que ja fa un temps que hi imparteixo classes de numerologia m'ha animat molt que ho faci, que m'hi atreveixi, sempre em diu: mira, cada vegada que aprenem coses noves, neurones que s'activen, i això fa que ens mantinguem clars de ment.  
            Doncs apa, ja he començat a fer algunes pràctiques per quan comencem amb aquestes persones ho faci amb seguretat. Ara a veure com anirà. Tot això fa que hi hagi d'esmerçar temps i vaig una mica atabalada. Ja ho aniré comentant.


La cita:

"Manté el teu cervell il·lusionat, actiu, fes-lo funcionar i mai envellirà"
  (Rita Levi- Montaluni)


No hay comentarios:

Publicar un comentario