Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

domingo, 24 de diciembre de 2017

24 - 12 - 2017

Hola a totes i tots,

             Avui se celebra la "NIT de NADAL",  una nit bonica, entranyable, que em porta molt lluny, quan era petita, potser 6,7anys. En aquell temps, aquesta nit, es feia el "brou de Nadal". Recordo que el pare, el meu germà i jo estavem al menjador mentre la mare i l'avia, preparaven aquest brou, que es feia amb més ingredients del costum. Quan ja estava fet, ens ajuntavem al costat d'un tronc tapat amb una flassadeta i anavem donant-li cops amb un bastó, acompanyat amb una cansoneta que deia"caga Tió, caga Tió, sinó et donaré un cop de bastó". Aixevàvem la flassadeta i a sota hi havia els torrons, la pasta de galets, prunes, pinyons, part del farciment del gall que es preparava , en una cassola de fang , i l'endemà al matí es portava en el forn de pa perquè el coessin. Tot això ens agradava i ho gaudiem com una gran festa.
              No com ara, que aquest tronc dóna regals, abans tot era més senzill, però igualment màgic i molt familiar. Anàvem a dormir esperant l'endemà, l'endemà era NADAL!!! Penso que tot i que era més senzill, la veritat que era molt més sentit, més de sentir-nos units al moment, a la família. Tot ha canviat molt, i fins i tot em sembla que ha perdut aquesta energia tradicional, humil, però molt nostrada.
            En fi les coses canvien, i ens i hem de saber adapatar, i fer, el que toca, però sense perdre el sentit d'aquesta nit, que penso que en general, ja hi ha més de disbauxa que no pas de compartir, de reunir-nos per estar junts. Bé em sembla que em poso masa melencónica. Fora doncs, felicitar-vos per aquestes diades, que el Tió, us porti el que necessiteu, o voleu, i seguir endavant, amb força i respecte.

La cita:"Mentre tu sàpigues qui ets, no has de demostrar res a ningú"  (Anònim)

No hay comentarios:

Publicar un comentario