Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

domingo, 26 de febrero de 2017

Final mes de febrer

Hola  atotes i tots,

               Bé ja gairebé hem acabat el mes de febrer. L'acabem amb el número 28.  És un bon moment per repassar com hem viscut aquestes energies.  Si recordeu, el significat d'aquest mes és el número 2. ENYORANÇA PROFUNDA.  És el mes que ens ha demanat estar molt atents en com han estat els pensaments, quina influència han tingut en el nostre fer de cada dia, perquè segons hagin estat els pensaments així ens haurem mogut, els pensaments tenen molta força, ens condicionen si els fem cas, estan pendents de si seguim el que ens diuen o hem estat capaços de frenar-los i situar-nos en la nostra llum, i ells intenten  que seguim el que sempre volen que fem.
               Per això aquest més ens ha situat en un treball de molta introspecció, d'estar molt atents en com hem integrat les nostres situacions, les hem reconegut com allò que està en el nostre camí evolutiu, i que ens hi enfrotessim sense cap espurna de melangia, o hem pensat que  ens hem vist obligats a fer el que potser no ho teniem previst i per això possiblement ens hi hem rebotat.
             Sabeu que segons sigui la nostra percepció de les coses, dels fets, de com pensem i ens mostrem, així serà la resposta. Si acceptem la situació de grat, tot ens sortirà rodó, sense entrebancs, i quan l'hagim enllestit, segur que ens sentirem joiosos de nosaltres mateixos. 
           Hi just, l'últim número és el 28. Continua el núm. 2, per tal que repassem, les nostres sensaciones, i honestament observem si hem seguit  el que ens diu el número 8, que rep el nom de: EQUILIBRI INTERIOR. Quan ens hem sentit en equilibri, o, no, en aquest cas el núm. 8 ens diu: doncs heu de fer el canvi de percepció per  situar-vos en el pun de llum personal. I si el sumem? se'ns presenta el núm. 10; TOT O RES, o sigui, sou capaços de prendre la decisió de seguir endavant amb responsabilitat, amb el compromís d'avançar sempre mirant endavant?
                 El mes que espera el seu torn ens donarà l'oportunitat de fer aquest canvi que ens demana el núm. 8: Equilibri en tot el que se'ns presenti.   

                La cita:
           "Si segueixes fent el que sempre vas fer, aconseguiràs el que sempre vas aconseguir"
                                                                                    (Anònim)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario