Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

lunes, 21 de marzo de 2016

Experiència

Hola a totes i tots,

                Sí, sí, he passat dos dissabtes sense escriure al bloc, és que tot passa tant depressa que......... 
Avui us vull explicar una experiència molt interessant.
             Una amiga de fa molts anys em va demanar si es podia fer la Numerologia d'un gos, tot és qüestió de probra-ho, vaig dir, el resultat va ser sorprenent!! 
               La Maria, aquesta gran amiga meva, ha d'anar acompanyada d'una gossa pigall. La gosseta es deia VORA . El dia que vaig explicar la seva numerologia, recordo que tenia tres núms. tres, i en el moment que li vaig parlar del núm. 3, dient-li que tenia molt de caràcter, tot i que era molt dolça i carinyosa, la gosa va gronyir, ens vam quedar molt sorpresos, (ens va entendre?). Després també vem fer un petit estudi del seu nom. Jo havia escrit el nom amb la lletra B alta, i mentre estava explicant lletra a lletra, la Vora es va estar quieta, però en comentar-li  que ho havia escrit amb B alta, i la Maria em va dir que era  en V vaixa, renoi en parlar d'aquesta lletra, la  Vora  es va aixecar em va refregar el cap a la meva cama fent un grinyolet molt suau.   Ara estavem convençuts que s'havia sentit connectada amb la vibració del seu nom.  I és que, evidentment que no entenen les paraules, però sí es connecten amb la vibració. Ara ja fa un any que és morta, ja era grandeta.
               Ara en té una altra, té un any i mig, també li vam fer el seu estudi numerològic, de moment potser és massa aviat, perquè encara s'han de connectar la Maria amb la nova gosseta. Per tant vaig fer la Conjunta entre la Maria i la Vora i també la Maria amb la Pika, nom de la segona gosseta. És possible que tot i essent de dues dates diferents, cada gosseta té en el factor Vida el mateix número?, i en cada eqüació d'aquest tema de Relació, la Maria i Vora, i l'altra conjunta Maria i Pika en el factor Vida de les diferents equacions i de cada estudi de Relació tenen el mateix número. Això sí que ha estat una gran sorpresa. Hem entès la gran relació que tenen cada gosseta amb la Maria, i evidentment entre les dues gossetes. 
          Malgrat fa molts anys que m'hi dedico, continuo sorprenent-me, cada vegada més de l'nterassant i com ajuda  aquest estudi Numerològi Tàntric.

Ara la cita:
"El camp de la ciència és inagotable. Com més s'investiga, més grans són els tresors que s'ofereixen a la nostra mirada"     (Louis Pasteur)

No hay comentarios:

Publicar un comentario