Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

domingo, 17 de enero de 2016

Gener 2016

Hola a totes i tots,

             Renoi començo l'any retrassada, no m'havia adonat que ja estem a mitjans de gener.  Per tant començo amb un desig des del cor.:  MOLT  BON  ANY  2016.  Com ja fa uns cinc anys aquest també he fet un calendari. Ja us n'he parlat, perquè cada mes de l'any passat transcribia el que anotava a cada mes. Enguany l'he dedicat a les fonts de Barcelona i ha tingut molt bona acollida, ha interessat molt. A cada mes hi ha el retrat d'una font i unes cites dedicades al nom que rep cada mes d'acord amb el significat de la Numerologia Tàntrica.  
             Però avui us transcriuré el que he posat com a entrada de l'any i del calendari:  ANY 2016. Any de SERENITAT I DISCERNIMENT.      L'Energia de l'ANY:
              Què ens proposa quest any? tenir, en tot el que pensem i en tot el que fem una actitud serena, mirant les conseqüències, perquè sempre hi ha conseqüències. No podem actuar a favor d'un mateix, ja no, s'ha de procurar que sigui en benefici de la col·lectivitat. Per això abans de fer res, hem de respirar, mirar al lluny, amb perspectiva, o com si fossim àligues, que planejant alt es pot veure el gran mapa on tots en formem part, així la intenció és més àmplia i respectuosa.
                L'última xifra de l'any és el núm. 6: HARMONIA i una visió CLARA, sense confusió, mirant cara a cara la realitat. La suma de les dues xifres de l'any és el número 7: SERENITAT i SUPERACIÓ, perquè per trobar la solució corecta al que calgui, hem de saber el que pretenem i què fem per aconseguir-ho. 
                La suma de les quatre xifres de l'any és el núm. 9: MISTERI i MESTRATGE.  Aquesta és l'energia dominant. Hem de saber que tot té una raó de ser, encara que sovint no l'etenguem. Així en tot el que fem hem de ser molt honestos, transparents, perquè aquest misteri sortirà a la llum quan haguem errat. La paraula DISCERNIMENT és la que engloba l'energia d'aquest any. Compte!, perquè aquest any tothom ens veurem cara a cara amb el nostre mirall, per això hem de ser molt nets i ordenats interiorment i exteriorment.
               Enguany he escollit "LES FONTS de BARCELONA" perquè he pensat que l'aigua és un referent de la transparència, la puresa, la nitidesa.... que és el que ens comunica l'any 2016. 

      QUE AQUEST ANY SIGUI LA CULMINACIÓ DE LA NOSTRA FEINA BEN FETA, per TROBAR LA NOSTRA REALITAT!!!

Bé aquí ho deixo, fins la setmana vinent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario