Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

domingo, 18 de octubre de 2015

19 - 10 - 2015

Hola a totes i tots,

           Avui dia 18  que sumat és el ním. 9.  Aquest número té per non simbòlic: Misteri i Mestratge. cos espiritual: Cos Subtil.  
És el número que finalitza una etapa. És moment de mirar els dies passats i veure què hem fet i què pot necessitar un retoc, canviar alguna manera d'actuar o de pensar, per ara, que  comencem la segona etapa d'aquest mes, poder tenir més present el que hem de rectificar i fer-ho. 
           L'altra sentit d'aquest número és saber veure el perquè dels esdeveniments des d'una perspectiva més elevada, més enllà dels criteris radicals, perquè no sempre podem entendre el significat real. Això sovint ens fa estar fora de lloc, però aquesta vibració ens assegura que tot té un perquè, res passa per casualitat, el perquè que busquem, segur que no el trobarem  a través de la ment,  però podem estar segurs que l'univers sí que sap el sentit i la necessitat que passi com passa i en el moment just que passa, i el núm. 9 ens diu que aquí és on hi ha el misteri per nosaltres, i que si l'acceptem estarem connectats amb el mestratge perquè haurem sabut entendre que tot és necessari sense haver de buscar uns raonaments lògics. 
             El Cos Subtil té a veure amb la manera de parlar, de tractar amb els altres, ser respectuosos, delicats en mostrar-nos amb els altres. És el número que ens fa sentir allò que hi ha més enllà de nosaltres de manera més profunda. És la delicadesa, que tanta falta fa en aquests moments que estem vivint. Per això, fins arribar a l'altra etapa haríem de comportar-nos en tot i tothom amb un grn respecte i acceptar allò a què hem de passar.

              Doncs, vinga atents en el que fem i pensem, perquè mentre més siguem així, més podem transformar l'energia que ens envolta.

La cita:
"Si volem accedir a la percepció, al coneixement de nosaltres, ens hem de situar en una perspectiva superior, allunyats de la realitat limitada que som"  (Carl-Gustav Jung)

No hay comentarios:

Publicar un comentario