Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 23 de mayo de 2015

Cireres

Hola de nou a totes i tots.

         Avui quan he anat al mercat de la Boqueria, m'he fixat en les parades de les pageses i pagesos que hi ha a la plaça entrant pel c/ del Carme.  Quin goig que fan! amb la varietat de fruites que van apareixen amb els seus colors tant engrescadors. La fruita que m'ha fet més goig i que ara ja estan en el seu moment, i de veritat  tant dolces!!!!!!, són les cireres, vermelles i brillants. Qui s'hi pot resistir, jo no, i n'he comprat,  en arribar a casa les he tastat, i m'han agradat tant!!! que de no aturar-me em sembla que me les hauria acabat, però no ho he fet, bé les havia de compartir amb el meu marit.
        Ara és un moment tant dolç, els dies són llargs, amb claror fin ben tard, i malgrat la frequeta que des de fa pocs dies tenim, avui ha estat un dia radiant, amb sol que resplandia i escalfava, que ja feia falta, ja. La primavera és una estació de l'any que convida a passejar, ha anar pels camps, sortir a la muntanya i també a la platja encara que només sigui per respirar, mirar el mar encalmat i blau, i restar quiets, mirant el lluny, respirar cada alenada d'aire i començar a posar en marxa activitats, amb la intenció de donar tot el que cada u té a dintre seu, per compartir i rebre.

       Això és el que també he fet jo, després de l'ntensiu de la setmana passada en preparo un altre per els dies 13 i 14 de juny.  Dissabte matí i tarda i diumenge al matí. Serà del primer Nivell, així doncs, teniu temps per apuntar-vos-hi. Horari dissabte de 9,30 a 2h. Tarda de 4h. a 8,30. Diumenge de 9,30 a 2h.  Preu 125€.
Espero que us animeu, estic segura que us interessarà molt.

La Cita:
"Surt al jardí, i posa atenció al silenci que hi ha entre els sorolls: aquesta és la verdadera música de la naturalesa"      (proverbi ZEN)

No hay comentarios:

Publicar un comentario