Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

sábado, 28 de febrero de 2015

Final de mes febrer

       Ja hem acabat el mes de febrer, avui dia 28.  El dia ha estat templat, el cel blau i net.  Ja sé que encara no hem entrat a la primavera, però jo avui l'he sentida. Feinejant per casa, he obert les finestres i el balcó i he aspirat un aire suau, amb un sol esclatant, l'ambient era tranquil, ple de llum i d'esperança. M'he sentit tant vital....., tant forta...., tant, com ho diria, amb un sentiment de plenitud, amb empenta per portar a terme els cursos que tinc engegats i començar a treballar els temes que estant pendents d'ordenar-los per així anar ampliant i aprofundint aquest coneixement tant i tant profund.
        Certament, que després de gairebé 30 anys que m'hi dedico, encara avui dia, em sorprenc de la magnitud que té encara per descobrir.   Em sento molt afortunada d'haver conegut aquesta ciencia. L'estudi de la Numerologia Tàntrica fa que no solament pugui ajudar a aquelles persones que volen saber el seu projcte de vida, si no que també jo he anat entrant en un coneixement de mi mateixa que no sabia, i que m'ha ajudat a adquirir, cada vegada més, seguretat i equilibri.  Dono gràcies a l'infinit per regalar-me aquesta gran i important oportunitat.

         Tornant a la sensació primaveral que ha omplert el meu esperit, i com sempre faig, he mirat els números del dia d'avui. 28, bé, el núm. 2, ENYORANÇA PROFUNDA, de què era aquesta enyorança? he pensat que era de sentir la força infinita, i evidentment que l'he sentida. El núm. 8, EQUILIBRI INTERIOR. COS PRÀNIC.  Carai, he sentit, com avui l'energia d'aquest cos espiritual ha fet que aspirant el prana ple de  vigor hagi connectat amb la meva força interior i m'empès a seguir avançant. La suma és el núm. 10, TOT o RES, doncs sí, s'ha evidenciat el TOT, m'ha dit: sí, sí, noia, endavant, endavant, amb decisió i responabilitat.

        Doncs aquí estic, amb la intenció de seguir el meu camí i la meva dedicació, amb seguretat.

 La cita: "El camí per a ser feliç és ser feliç durant el camí"  (Carlos Burgos)

No hay comentarios:

Publicar un comentario