Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

jueves, 13 de marzo de 2014

Bon dia,

Encara que ja estiguem gairebé a la meitat del mes de març, podem encara veure les energies d'aquest any 2014, que a continuació explicaré.

Sabem que tot té energia. Els números també en tenen. L'estudi de la Numerologia aplica aquesta energia i ens dóna la capacitat d'ampliar el nostre propi coneixement a través del sentit vibratori de cada número, però també és aplicable a aconteixements i en aquest cas a la vibració de l'any 2014.

Així ens preguntem: Quines directrius ens aporta aquest any? Doncs és un any d'EXPERIMENTACIÓ i SUPERACIÓ. Què vol dir això? La idea d'experimentació està dintre del núm. 5, com a resultat de la suma de les dues últimes xifres de l'any: 1+ 4 =5. Aquesta vibració té com a nom simbòlic: MESTRE d'UN MATEIX. El seu significat ens explica que ha de ser un any on ja hem de ser capaços de saber el per què del que pensem i fem, i les conseqüències que en rebem, L'Infinit ens diu que ja no podem badar més, que ja no ens hem de creure el que els alres ens volen fer veure, que de nosaltres depèn la nostra vida, com volguem que sigui així serà. És un any que ens enviarà moltes situacions per tal que les experimentem amb la consciència ben oberta a tot el que ens ofereix, que són els reptes que cada u de nosaltres necessitem per enfocar la nostra responsabilitat en ares de la nostra evolució. Som nosaltres qui hem d'agafar les regnes de la nostra vida i ser capaços de seguir endavant amb la capacitat de no queixar-nos del que està passant a nivell general. Nosaltres som qui hem de dirigir els nostres pensaments i actituds envers el que volem aconseguir i, aconseguir-ho amb el nostre esforç, i dedicació.

La idea de SUPERACIÓ està dintre del núm. 7, com a resultat de la suma de les quatre xifres de l'any: 2+0+ 1+4= 7.   Aquesta vibració té com a nom simbòlic: SERENITAT i SUPERACIÓ. Què ens diu? que podem superar, millorar, trobar la solució més correcta, sempre que la nostra experiència sigui ben entesa, entendre el missatge que ens envia. D'això depèn que aconseguim la nostra evolució. No dubtem que podem aconseguir les directrius d'aquest any. Som Creadors, si ens ho creiem, tot el que voldrem ho crearem.

Per tant, és un any de fer propòsits i aconseguir-los. TOT DEPÈN DE NOSALTRES. Així gairebé diria que aquest any és fonamental per crear aquest canvi personal i global per retrobar les nostres arrels, físiques i espirituals.                                      

No hay comentarios:

Publicar un comentario