Sobre la Numerología Tántrica

La Numerología tántrica es una herramienta muy importante para, no solamente
conocernos a nosotros mismos, sino también poder conocer a los demás para relacionarnos
con ellos de una forma respetuosa e incondicionalmente.


Con esta herramienta de “auto-conocimiento” podremos saber cuáles son los retos
que tenemos en nuestro camino evolutivo, pero también cuáles son nuestras cualidades
y potenciales innatos para ayudarnos a evolucionar y saber que, si los utilizamos,
tendremos la fuerza necesaria para trascenderlos.

Nos explica el trabajo personal que debemos llevar a cabo para evolucionar internamente
y expresarlo externamente y conseguir así un nivel cada vez más elevado. De esta
manera nuestra evolución creará un cambio consciente a nuestro alrededor.

Tria el teu idioma / Please choose your language

jueves, 8 de diciembre de 2011

Hola a tothom que visita aquest blog,

Tot just hem començat el mes de desembre, l'últim de l'any.  El número d'aquest mes és el 12, quan el sumem, en resulta el número 3.

Aquest mes és interessant a tenir molt en compte. Ens retorna als tres primers mesos d'aquest any.  Fixeu-vos que són els tres primers números de l'escala numèrica.  Reprsenten la base del coneixement que tenim adquirit dintre nostre. El núm. 1, té com a nom simbòlic "PENSAR I SENTIR i el seu Cos espiritual, ÀNIMA. Representa que el núm. 1 ens aporta el que és essèncial per a viure amb plena consciència.  És molt important pensar, perquè pensar, vol dir = opinar, entendre, raonar, saber què volem fer i les seves cnseqüències, i quan ens desviem  controlar-ho i això depèn de nosaltres. SENTIR= ens parla de les nostres emocions, de les sensacions, dels sentiments, de l'amor, de la comprensió, etc. és essencial connectar amb aquests conceptes,  ens fa saber estar de manera conscient, on  i amb qui interectuem.
El núm. 2 és= ENYORANÇA PROFUNDA, Cos Espiritual=MENT PREVISORA. Ens fa veure que aquesta enyorança l'hem d'orientar cap a la nostra seguretat, l'acceptació de còm som, fer allò que hem de fer sense estar depenent dels altres. La Ment Previsora és la que ens fa veure les possibles dificultats, impediments, per, precisament, encaminar les nostres passes amb més seguretat.
El Núm. 3 és = ÀNGEL i DIMONI, Cos Espiritual= MENT PRÀCTICA. És la vibració que descobreix que té dos extrems, pot estar content, i  trist. Enfadat i content. Comença a veure allò  que està malament i el que està bé.  Són les possibilitats de redressar els nostres "pensaments" i les nostres "sensacions". La Ment pràctica ens serveix per avançar salvant les dificultats que ens ha avisat el núm. 2.
Per tant, ara que s'acaba l'any 2011, ens tornen els tres primers números dels tres primers mesos per, amb reflexió conscient, fer un repàs de com ho hem viscut.  Podem estar segurs que ho hem utilitzat de manera correcta? Ho hem viscut amb consciència? Ens coneixem amb més profunditat? Hem avançat? Com són ara els pensaments?, i les emocions?

Apa doncs, cada u que faci aquest repàs molt sincerament, sense enganyar-se!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario